top of page
B1D3270C-19D6-42ED-94E4-748FFAAC26E5.jpg

Over mij....

Wie is Miriam Goudberg?

Mijn leven is begonnen op 11 juni 1976 te Alkmaar. Als de één na jongste van 5 kinderen ben ik opgegroeid in een warm Surinaamse huis. Mijn moeder was een vrouw die graag andere mensen een volle maag bezorgde. Vooral voor degene die het niet breed hadden. Zelf hadden we het ook niet breed maar delen wat je heb is mij altijd geleerd.

Op 17,5 jarige leeftijd kreeg ik de verantwoordelijkheid van een nieuw mens op aarde. In de tijd werd ik bestempeld als tienermoeder en voor de maatschappij was je dan al afgeschreven om iets te maken van je leven. Ik kan uit ervaring spreken dat dat niet zo is. Het hangt helemaal vanaf hoe je er mee omgaat. Makkelijk is het niet want je moet er wel veel voor doen.

Mijn dochter was mijn drijfveer geworden om mijn school af te maken en verder te gaan studeren.

Na mijn opleiding Sociaal Juridisch Dienstverlening (SJD) te hebben afgerond ben ik gelijk gaan werken bij een overheidsorganisatie. Werken en leren ging mij goed af en heb verschillende opleiding met succes afgerond waaronder HBO management opleiding, HBO projectmanagement, HBO Financieel management en uit eindelijk mijn coaching opleiding. 

Mensen helpen is altijd mijn missie geweest op deze aarde. Die missie heb ik deels van mijn moeder mee gekregen. Of heeft mijn moeder het voorbeeld gegeven hoe ik mensen kan helpen?  Mensen hebben me altijd geïnteresseerd en krijg energie als de mensen om me heen blij zijn en zich prettig voelen. Daarom ben ik vaak buiten op mooie dagen want dan zie je allemaal blije en vrolijke mensen. 

De stap naar coaching komt uit eigen ervaring. Ervaring met vallen en opstaan maar ook door hulp te durven vragen. Tijdens de coachopleiding werd ik me weer bewust van mijn levensdoel; 'een bijdrage leveren aan mensen die het nodig hebben'. Samen opzoek gaan naar het lichtpunt dat ze kwijt zijn. Mensen motiveren om niet van de angst weg te lopen of te blijven steken maar de confrontatie er mee aan te gaan.

Je hoeft het niet alleen te doen… laat mij je helpen.

Over Miriam : Over ons
bottom of page