top of page

Coaching

De focus is op jou

Persoonlijke coaching is een manier om jou te helpen om antwoord te krijgen op (levens)vragen waar je mee rondloop.  Persoonlijke coaching helpt je inzichten te krijgen in onderliggende patronen van jouw denken en gedrag. Het is mogelijk om persoonlijke coaching in te zetten voor het (her)vinden van jouw levensdoel en begeleiden in het maken van passende keuzes.

Hoe werkt het?

Intake

De intake is een digitale opdracht om mij een beeld te geven waar we samen naar op zoek gaan en welke ondersteuning je nodig hebt.

Kennismaking

Het kennismakingsgesprek is bedoeld om elkaar beter te leren kennen, het bekende klikgesprek. Zowel van jouw kant als van mijn kant moet het goed aanvoelen als we samen op zoek gaan naar antwoorden.

Bedenktijd

Na het kennismakingsgesprek hoef je niet meteen te beslissen of je het coachingstraject met mij wilt aangaan. Soms is het goed om even alles te laten inwerken en te overdenken. Binnen twee werkdagen krijg je van mij een persoonlijk voorstel over een mogelijke coachingstraject. Dit voorstel kan je nog naar eigen inzicht of voorkeur aanpassen. Het is tenslotte jouw coachingstraject.

Contact en Contract

Besluit je dat ik je coach mag zijn en je bent akkoord met het voorstel dan leggen we alles vast in een coachingscontract. Hierin staan concrete afspraken over onze samenwerking en het coachingstraject. Tijdens het coachingstraject hebben we regelmatig contact, krijg je opdrachten voor thuis en/of  digitale opdrachten waar je mee aan de slag gaat. Om er voor te zorgen dat we vooruitgang boeken monitoren we geregeld je ontwikkeldoelen.

Coachingstraject

Iedereen is uniek waardoor elke coachingstraject vraagt om maatwerk. Hoe lang en hoe vaak het coachingstraject duurt is afhankelijk van de coachingsvraag. Gemiddeld is het 5 tot 7 gesprekken die ongeveer een uur duren.

Kosten

Elke coachingstraject is uniek, zo ook jou traject. Daarom maak ik een op maat gemaakt kosten overzicht voor jou.

Coaching: Programma's

NOBCO gecertificeerd

Aangesloten bij

logo-nobco-affiliated-with-emcc-rgb.png
Coaching: Citaat
bottom of page