top of page

Life coach Roermond

Op zoek naar een meer dan geschikte life coach in Roermond? Dan kun jij de zoektocht verder staken, want die heb je in mij gevonden. Wat betreft coaching in Roermond kun jij je echt geen betere partner wensen namelijk. Bij veel van mijn werk als life coach in Roermond maak ik gebruik van de bekende NLP technieken.

Ik maak gebruik van NLP techniek bij mijn werkzaamheden

Als life coach in Roermond, maak ik zoals gezegd gebruik van de bekende NLP technieken. Deze methode is zeer geschikt voor training en coaching is is bovendien een beproefde manier om de communicatie te kunnen verbeteren. NLP kan je helpen om belemmerende overtuigingen om te buigen naar helpende overtuigingen. Ik bied als life coach in Roermond altijd coaching op maat. Wat betreft NLP kan ik je technieken aanleren om jezelf weer in de beste staat te krijgen.

Life coach Roermond: Over ons
Life coach Roermond

Als life coach in Roermond zoek ik samen met jou de antwoorden op levensvragen

Als specifieke life coach in Roermond, kan ik samen met jou op zoek gaan naar antwoorden op belangrijke levensvragen. De antwoorden op deze vragen zitten in jezelf en moet en dus zelf zien te ontdekken. Daarbij kan ik je als life coach in Roermond uiteraard wel op altijd de beste manier ondersteuning bieden. Mensen zo goed mogelijk helpen is mijn missie. Ik ben zeer geïnteresseerd in mensen. Ik krijg altijd erg veel energie als ik blije en gelukkige mensen om me heen heb. Om die reden vind je mij altijd buiten als het weer mooi is. Dan namelijk, stuit je vaak snel op vrolijke en blije mensen. De energie die mij dit geeft, helpt me nadrukkelijk bij het uitvoeren van mijn werkzaamheden.

Life coach Roermond: Welkom

Zelf weet ik wat het is om professionele hulp te vragen

Zelf weet ik wat het is om hulp te vragen. Ik weet dat het even een kwestie is van vallen en opstaan en dat je er soms niet aan ontkomt om professionele hulp te vragen. Ik hoop met mijn werk een bijdrage te kunnen leveren aan mensen die het op dat moment ook echt nodig hebben. Samen met jou zoeken we naar de lichtpuntjes in het leven. Ik probeer je om te gaan met angsten en daar niet voor weg te lopen. Ik ondersteun je om juist de confrontatie aan te gaan en om zo niet te blijven steken in jouw leven. Je hoeft het in elk geval allemaal niet alleen te doen. Ik ben er namelijk voor je.

Life coach Roermond
Life coach Roermond: Welkom
bottom of page