top of page

NLP Roermond

Zoek je naar iemand die gespecialiseerd is in NLP in Roermond? Dan heb je die in mij gevonden. Bij mijn coaching in Roermond maak ik niet zelden gebruik van NLP in Roermond. NLP is een methode voor training, coaching en voor het verbeteren van de communicatie. NLP in Roermond kan je helpen om belemmerende overtuigingen om te buigen naar overtuigingen die je kunnen helpen.


Specialist in NLP in Roermond


Als specialist in NLP in Roermond bied ik altijd coaching op maat. Ik kan je de techniek leren om belemmerende overtuigingen om te buigen. Op die manier krijg jij jezelf als het ware weer in een goede staat. Behalve dat ik alles weet van NLP in Roermond, kun je mij ook als life coach in Roermond inschakelen. In dat kader gaan we op zoek naar antwoorden op de voor jou levende levensvragen. Ik kan je helpen bij het vinden van de antwoorden, antwoorden die in jezelf zitten. Uiteindelijk moet jij ze dus zelf gaan ontdekken.

NLP Roermond: Over ons
CRKBO_Docent.jpg

Mensen helpen is echt mijn missie

Mensen helpen is echt mijn missie. Ik heb echt interesse in de mens en krijg energie van mensen om me heen die blij zijn en zich prettig voelen. Om die reden vind je me op de mooie dagen ook altijd buiten. Daar word je immers snel omringd door mensen die blij en vrolijk zijn. Het helpt mij nadrukkelijk bij de werkzaamheden die ik uitvoer.

NLP Roermond: Welkom

Zelf weet ik dat het leven een kwestie is van vallen en opstaan

Ik ben iemand die zelf het klappen van de zweep van het leven kent. Ik werk op basis van eigen ervaringen die ik op heb gedaan. Ik weet als geen ander dat het leven een kwestie is van vallen en opstaan en dat je op bepaalde momenten gewoon hulp moet durven te vragen. Ik kan jou die hulp en ondersteuning bieden. Ik lever graag een bijdrage aan mensen, mensen die dat op dat moment echt nodig hebben. Samen kunnen we op zoek gaan naar lichtpuntjes, lichtpuntjes die er vrijwel altijd zijn. Samen gaan we aan de slag met de motivatie om niet langer weg te lopen van angst, maar om juist de confrontatie aan te gaan. Dat hoef je dus zeker niet alleen te doen. Ik ondersteun je daar graag bij. Genoeg redenen dus om ook voor mijn expertise te kiezen. Daar heeft nog nooit iemand echt spijt van gekregen. En dat ga jij zeker ook niet krijgen.

NLP Roermond
NLP Roermond: Welkom
bottom of page